Winst uit je woning

Besparen op de energierekening van uw woning?

Uw gemeente streeft naar een lager energiegebruik. Het isoleren van de woning of het plaatsen van zonnepanelen betekent een flinke besparing op uw energierekening én verbetert het wooncomfort. Het Liemers Energieloket heeft daarom voor woningeigenaren in de gemeenten Westervoort, Duiven, Doesburg en Zevenaar een gezamenlijke inkoopactie met Winst uit je woning.

Tijdens de actie wordt met een grote groep huiseigenaren ingekocht waardoor de voorwaarden van vloer- en spouwisolatie, isolatieglas en zonnepanelen gunstig zijn en de prijzen scherp. Door alleen samen te werken met leveranciers die voldoen aan strenge voorwaarden, worden kwaliteit, service en garantie gewaarborgd.

Start en informatieavonden collectieve inkoopactie

Kom voor meer informatie naar naar één van de informatieavonden, tevens de start van de inkoopactie in uw gemeente. De informatieavond begint om 19:30 uur, met inloop en een kop koffie vanaf 19:00 uur. Van 19:30 tot 20:30 uur krijgt u informatie over collectieve inkoop van woningisolatie. De presentatie over zonnepanelen start om 20:30 uur.

  • Doesburg: dinsdag 23 april, Grote of Martinikerk (Kerkstraat 4, Doesburg)
  • Zevenaar: Woensdag 24 april en donderdag 25 april, De Griethse Poort (Oude Doesburgseweg 24, Zevenaar)
  • Duiven: Maandag 20 mei, het Cultuurcentrum de Ogtent (Remigiusplein 9 te Duiven)
  • Westervoort: Maandag 27 mei, Kulturhus De Nieuwhof (Rivierweg 1 te Westervoort)

Aanmelden

De actie is verlengt tot 21 juli 2019. Schrijf u vrijblijvend in op www.winstuitjewoning.nl en ontvang een onafhankelijk advies.

 

Ik wil mij aanmelden

 

Heeft u nog vragen? Bel 023-5836936 of mail naar info@winstuitjewoning.nl of lees meer op de website van Winstuitjewoning.